Gullegemsestraat 179 8880 Sint-eloois-Winkel
+32 495 58 49 68
info@climadrill.com

Bedrijf

“ Climadrill is een grondboorbedrijf dat desondanks zijn jong karakter, toch kan rekenen op een enorme ervaring en kennis.

Ervaring

 Als voormalig verantwoordelijke en medeoprichter van één van de meer vooraanstaande boorbedrijven van België kan ik met trots terug kijken naar meer dan 1000 verwezenlijkte projecten in 15jaar. Geruggesteund door fantastische mensen die de titel boorMEESTER met 10 jaar ervaring, met trots mogen dragen  beschikt Climadrill zonder twijfel over een ”human capital” die ons meteen een voorsprong geeft.

Vertrouwen

Wat we samen leerden is dat engagement voor het welslagen van het project voorop moet staan. Of dit nu een project is van 3kW is of van 1MW , elk verdiend dezelfde service en  kwaliteit. Fouten kun je rechtzetten, bedrog niet.

Toekomst en visie

Met die kennis van wat goed was en weten wat beter kan, hebben we een duidelijke visie gedefinieerd.

Climadrill is een partner van uw installateur / aannemer en samen met hen kunnen we u die kwaliteit bieden die u zorgeloos hoog comfort levert. Deze bewezen techniek in de HVAC  die te lang gekend was onder de weinig toegankelijke, te ruim en wetenschappelijke naam “geothermie”, geven wij nu de naam :

“klimaatboringen”

Simpel maar volledig , we hoeven geen ecologische prietpraat of gedetailleerde terugverdientijd te verkopen. Die zaken zijn reeds lang bewezen. Klimaatboringen in combinatie met een warmtepomp zijn het nieuwe hoogstaand comfort voor onze gebouwen.

Koelen en warmen in 1 betaalbaar pakket,

 + een €CO karakter.